Αρχική Σελίδα

Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η διάταξη θέσεων USIT είναι επαγγελματικός προμηθευτής των λύσεων διατάξεων θέσεων για τους δημόσιους χώρους όπως οι κινηματογράφοι, οι αίθουσες συνεδριάσεων, τα θέατρα, τα συνεδριακά κέντρα, οι αίθουσες συναυλιών, τα σχολεία, οι αερολιμένες, κ.λπ. Από το διαστημικό σχέδιο, την επιλογή καθισμάτων, τις ενισχυτικές υπηρεσίες, στην εγκατάσταση και τις μεταπωλήσεις, η διάταξη θέσεων Usit παρέχει αυτές τις υπηρεσίες στους πελάτες από την Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, όπως CGV στη Νότια Κορέα, το EPIC θέατρο στις ΗΠΑ, το μισό υπαίθριο πρόγραμμα σε S.A, κ.λπ.

 

 

Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

                                              Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ:

Καταλαμβάνοντας έναν τομέα 26.000 βιομηχανικών εγκαταστάσεων τετραγωνικών μέτρων, τρέχουμε τα πολλαπλάσια κάθετα κύτταρα παραγωγών με τη βαθμολογημένη τεχνολογία υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών ρίψεων κύβων, την αυτόματη γραμμή ζωγραφικής, CNC κόπτης διάλεξης για την εγγυημένη ακρίβεια -προδιαγραφών.Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

                                 

Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ:

Για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε πελάτη, η διάταξη θέσεων Usit στις εξατομικευμένες εξυπηρετήσεις πελατών τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, τις ειδικές ομάδες Ε&Α και παραγωγής, και το τέλειο σύστημα μεταπωλήσεων που εδρεύει παρέχει στην έννοια «της δημιουργίας, της καινοτομίας και της ποιότητας». Το τμήμα πωλήσεων οργάνωσης διατάξεων θέσεων Usit με το τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, η ομάδα σχεδίου, το τμήμα παραγωγής και QC η ομάδα για την παροχή ολόκληρης της λύσης διατάξεων θέσεων για ένα πρόγραμμα και κρατούν τη διαταγή παραλαμβάνονται από τους πελάτες εγκαίρως και σε υψηλός-quality.USIT αφιερώνονται πάντα στην κράτηση της καινοτομίας στο δημόσιο κάθισμα.

                         

Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4
                             

ΑΊΘΟΥΣΑ ΕΚΘΈΣΕΩΣ USIT:

Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΉΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Με τις προσπάθειες ομάδων σχεδίου μας, η ομάδα Ε&Α μας έχει παράσχει τα νέα μοντέλα και έχει αναπτύξει τις νέες λειτουργίες για να ικανοποιήσει και να οδηγήσει τη ζήτηση του στην αγορά. Το διάστημα Maxing, που ελαχιστοποιούν το κόστος, και οι πρακτικές λειτουργίες στοχεύουν να χτίσουν μια μακράς διαρκείας και win-win συνεργασία με τους παγκόσμιους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας για να φέρουμε την πιό άνετη εμπειρία για τους χρήστες.

Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

ΛΥΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Η επιχείρησή μας επενδύει το μεγάλους κεφάλαιο και τους εγκεφάλους στα ερευνητικά προϊόντα για να εγκαταστήσει τη ζήτηση της αγοράς. Η υψηλού επιπέδου ερευνητική ομάδα, οι προηγμένες συσκευές και η καλή επιστημονική ατμόσφαιρα εξασφαλίζουν τη σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα, το εργοστάσιό μας και τα περισσότερα από τα προϊόντα μας προσαρμόζονται στις απαιτήσεις CA117, BS8582, συμπεριλαμβανομένου ISO9001-2008 και SGS.

                                 Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας που βοηθούν να αναπτύξουν τη πετυχημένη ιστορία σας.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2007-2009

Σχέδιο, έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή των καρεκλών και του καναπέ γραφείων για την αστική χρήση. Χέρι-χέρι με τη Γερμανία το τοπ-αστέρι και οι ΗΠΑ σφαιρικά και αναπτύσσονται σταθερά.

2009-2011

Προωθώντας τη νέα έννοια για τα recliners εγχώριων κινηματογράφων, έγινε μια νέα τάση για το εξωτερικό εμπόριο.

2011-2013

Εισάγοντας τη βιομηχανία ρίψεων κύβων κραμάτων αργιλίου βαθμιαία. Η λογική διανομή για τα δημόσια καθίσματα, αίθουσα συνεδριάσεων προώθησης προεδρεύει των σειρών, των σχολικών γραφείων και των σειρών καρεκλών.

2013

Το εμπορικό σήμα «USIT» γεννήθηκε, εστιάζοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη, το σχέδιο και την παραγωγή της δημόσιας διάταξης θέσεων.

......

Προωθώντας το εμπορικό σήμα «USIT» σθεναρά, που συμμετέχει στις επαγγελματικές εκθέσεις σε εσωτερικούς και υπερπόντιους 8 χρόνους τουλάχιστον το χρόνο. Η απόδοση πωλήσεων βουίζει, και η επιχείρηση αναπτύσσεται σταθερά.

2018

Διαμορφώστε τις στρατηγικές συμμαχίες με συνεργάτη τριών τον απαριθμημένο επιχειρήσεων, που προωθεί το γλιστρώντας καναπέ κατάλληλο για το μικρό/στενό βήμα.

2020….

Όλο και περισσότεροι πελάτες προσελκύονται από τη ζώνη «USIT», και να διαδώσει σε όλο τον κόσμο, όπως οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, η Νοτιοανατολική Ασία, η Μέση Ανατολή, η Αφρική, η Ασία, η Ρωσία, κ.λπ. συνεργάστηκε με τους διεθνείς πελάτες: CGV στην Κορέα, το EPIC στις ΗΠΑ, Svenska βιο στην Ευρώπη, κ.λπ. συνεργάστηκαν στην εγχώρια αγορά πελάτες: Rongtai, Jinling, Hualu, κυνόδοντας κ.λπ. Huaqiang. 

Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Usit

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 800,0000-1000,0000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις