Αρχική Σελίδα

Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έλαβα τα καθίσματα και φαίνεται να είναι καλό. Τους συμπαθώ στον εγχώριο κινηματογράφο μου. Πάλι σας ευχαριστήστε πάρα πολύ.

—— Χριστιανός

Πολύ αντιδραστική και καλή υποστήριξη. Έξοχος εύκολος να συγκεντρώσει. Αισθανθείτε στερεός και καλοφτιαγμένος. Μυρίζουν την κατάπληξη. Δεν ανέμενα το πραγματικό δέρμα αλλά αυτοί σίγουρη μυρωδιά όπως το πραγματικό δέρμα. Ιδιαίτερα ιδιαίτερα σύστησε αυτών!! Θα διέταζε πάλι.

—— Πάτρικ Gugg

Διαταγμένος τη δεύτερη φορά. Όλα είναι τέλεια και η επικοινωνία ήταν καλή όλη την ώρα! Χάρι στη Jenny και να λάμψει, διατηρήστε την καλή εργασία!

—— Lugan του Ιαν.

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η διάταξη θέσεων USIT είναι επαγγελματικός προμηθευτής των λύσεων διατάξεων θέσεων για τους δημόσιους χώρους όπως οι κινηματογράφοι, οι αίθουσες συνεδριάσεων, τα θέατρα, τα συνεδριακά κέντρα, οι αίθουσες συναυλιών, τα σχολεία, οι αερολιμένες, κ.λπ. Από το διαστημικό σχέδιο, την επιλογή καθισμάτων, τις ενισχυτικές υπηρεσίες, στην εγκατάσταση και τις μεταπωλήσεις, η διάταξη θέσεων Usit παρέχει αυτές τις υπηρεσίες στους πελάτες από την Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, όπως CGV στη Νότια Κορέα, το EPIC θέατρο στις ΗΠΑ, το μισό υπαίθριο πρόγραμμα σε S.A, κ.λπ.

   

   

  Καταλαμβάνοντας μια συνολική έκταση 26.000 τετραγωνικών μέτρων, που εξοπλίζεται με το μισό/την πλήρη αυτόματος-μηχανή, τα εργοστάσια Usit βρίσκονται σε Sanshui, Foshan (συνέλευση και εργαστήριο υλικού) και Liaobu, Dongguan (εργαστήριο καναπέδων). Με 200 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 18 ανώτερων τεχνικών και 20 ενδιάμεσων τεχνικών, η διάταξη θέσεων Usit ακολουθεί αυστηρά τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα ISO9001, με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 200.000 καθισμάτων.

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Το εργαστήριο παρουσιάζει

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

   

  Η αίθουσα εκθέσεώς μας

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Οι εκθέσεις μας παρουσιάζουν

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

  Το πιστοποιητικό μας

   

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 • OEM / ODM

   

   

   

  Η διάταξη θέσεων USIT σκόπιμη πέρα από το συνηθισμένο και επιδιώκει να παραδώσει μόνο την καλύτερη λύση διατάξεων θέσεων του πελάτη μας, παγκοσμίως. Ιδιωτικός που προσαρμόζεται είναι η ειδικότητά μας και μπορεί να παρέχει την προσαρμοσμένη υπηρεσία προϊόντων σε μια πολύ σύντομη χρονική ανοχή. Είμαστε συντήρηση ψάχνοντας τους πολύτιμους διανομείς ή ο πράκτορας γύρω από τη διεθνή αγορά, OEM/ODM είναι θερμά αποδεκτός.

   

  Η καινοτομία USIT ως κατασκευαστής καθισμάτων θα παράσχει τα ακόλουθες σχέδια και την υπηρεσία:

  1. Σχέδιο αρίθμησης καθισμάτων

  2. Σχέδιο καταστημάτων καθισμάτων

  3. Οδηγία εγκατάστασης

  4. τρισδιάστατο σχέδιο

  5. Σχέδιο προϊόντων

  6. 5-έτη εξουσιοδότηση για τα καθίσματα

 • Ε & Α

  Έχουμε μια επαγγελματική Ε&Α groupe, το προσωπικό είναι ειδικευμένο σε αυτήν την βιομηχανία περισσότερο από 5 έτη. Η πλούσια εμπειρία και οι επαγγελματικές δεξιότητες μας εξασφαλίζουν για να έχουν την ισχυρή δυνατότητα στην Ε&Α, έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις τέλειες λύσεις για να ικανοποιήσουμε τις ειδικές απαιτήσεις δοκιμής του πελάτη, και να παρέχουμε τους πελάτες μας ο άριστος εξοπλισμός δοκιμής. Το διάστημα Maxing, που ελαχιστοποιούν το κόστος, και οι πρακτικές λειτουργίες στοχεύουν να χτίσουν μια μακράς διαρκείας και win-win συνεργασία με τους παγκόσμιους πελάτες μας.

   

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Fiona

Τηλ.:: +86 186 6572 1240

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)